Masaže

Masaže v Medicinskem in wellness centru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Masaža je starodaven in nadvse učinkovit način lajšanja bolečin, utrujenosti ali drugih neprijetnih stanj, vključno s stresom. Ugodno vpliva na splošno počutje, napetost mišic, gibljivost sklepov, povečuje voljnost in prožnost kože ter pospešuje odstranjevanje strupenih snovi iz telesa.

Klasične masaže

KLASIČNA DELNA MASAŽA HRBTA / 20min

Namenjena preventivi ali kurativi, sprošča mišice, lajša bolečine, pospešuje krvni obtok, olje nahrani kožo, jo poživi in izboljšuje njeno voljnost.

Cena: 26,00€

Cena paketa (4+1): 104,00€

 

KLASIČNA CELOTNA MASAŽA / 45min

Sprošča telo, lajša bolečine in omogoča psihično sprostitev, poživi krvni obtok in uravnava metabolizem, obravnavano je celotno telo brez glave in podplatov.

Cena: 38,00€

Cena paketa (4+1): 152,00€

Terapevtske masaže

TERAPEVTSKA MASAŽA / 20min

Namenjena vsem, ki imajo bolečine v hrbtu (bodisi zaradi starostnih sprememb, prisilne drže, napetosti mišic, poškodbe mehkega tkiva – vendar samo po priporočilu zdravnika), intenzivna obdelava problematičnih delov hrbta, učinek lahko dopolnjujemo in povečamo v kombinaciji s fango oblogo

Cena: 28,00€

 

TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA S FANGO OBLOGO / 40min

S toplo fango oblogo sprostimo mišice in jih pripravimo na masažo.

Cena: 36,00€

Antistresne masaže

ANTISTRESNA MASAŽA / 40min

Namenjena vsem, ki živijo stresno in imajo bolečine v hrbtu, z masažo hrbta sprostimo napetost in bolečine v mišicah,  masažo obraza pa dosežemo splošno sprostitev in občutek lagodja. Pomirjujoč občutek dopolnjujemo z uporabo eteričnega olja za sprostitev.

Cena: 35,00€

INDIJSKA MASAŽA GLAVE / 20min

Zajema zgornji del hrbta, vrat, lasišče in obraz. Temelji na ayurvedskem sistemu zdravljenja. Uporabljajo se nežni gibi, vključno z pritiskom na akupresurne točke. Priporočljiva za odpravljanje stresa, utrujenosti ter migren.

Cena: 25,00€

Eterična olja

Za še večjo sprostitev naj vas ob masaži spremlja vonj eteričnega olja (vonj izberete pri maserju):

  • Melisa & benzoin & piment
  • Sivka & bor
  • Pomaranča
  • Minty mix

Cena: 1,50€

Aromaterapije

AROMATERAPIJA PO EVE TAYLOR / 75min

Za sprostitev celotnega telesa in duha. Uporablja se 100 Eve Taylor esenc olja, ki vplivajo na fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem področju.

Cena: 50,00€

ANTISTRESNI PROGRAM / 40min

Zajema hrbet, obraz in stopala. Poudarek na hrbtnih in vratnih mišicah s pritiskom na akupresurne točke. Uporablja se sprostitveno olje.

Cena: 40,00€

Ostale masaže

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL / 40min

Ne gre za gnetenje, ampak pritisk na refleksne cone, s temi enakomernimi pritiski in sprehodom po podplatu razbijemo energetske blokade in odpravljamo energetsko neravnovesje.

Cena: 33,00€

POPOLNA SPROSTITEV / 85min

Kombinacija treh vrst masaž – celotna masaža, indijska masaža in masaža stopal: s to kombinacijo dosežemo popolno psiho-fizično sprostitev, dodatno uporabimo olje za sproščanje.

Cena: 65,00€

MASAŽA FONTANA / 90min

Vključuje masažo hrbta, nog, rok, trebuha, obraza z lasiščem in stopal, ter sprostitveni tretma z naravnimi eteričnimi olji. Namenjena je osebam izpostavljenim stresu, s pogostimi glavoboli in migrenami ter bolečinami v hrbtu.

Cena: 70,00€

ŠPORTNA MASAŽA / 30min

Ima pomembno vlogo pri pripravah športnika na trening in tekmovanje ter omogoča po telesnem naporu hitro vzpostavitev telesne zmogljivosti. Predhodna priprava in obdelava mišic izboljšuje telesno zmogljivost športnika ter povečuje splošno ugodje.

Cena: 36,00€

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je izredno učinkovita metoda za odpravo celulita in preoblikovanje telesa.

Izvajamo jo z anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki, s pomočjo katerih pospešujemo mikrocirkulacijo ter z intenzivnim pritiskom razbijamo maščobne celice.

Priporočamo za: odpravo celulita, odpravo toksinov iz telesa, preoblikovanje telesa, odpravo maščob, zmanjšanje obsega, lepši tonus kože, oblikovanje in dvigovanje zadnjice.

Mala / 45min, cena: 40,00€

Paket (4+1), cena: 160,00€

Velika / 60min, cena: 55,00€ 

Paket (4+1), cena: 220€

MASAŽA ZA NOSEČNICE / 20 min, 45 min

Masažo izvajamo na posebni blazini za nosečnice in je primerna za vse nosečnice po dopolnjenem 12. tednu nosečnosti.

Hrbet / 20min

Hrbet, vrat in ramena so pri nosečnicah še posebej boleči zaradi dodatne teže, naprezanja mišic in razrahljanih ligamentov. Masaža pomaga pri sprostitvi in razbremenitvi hrbta.

Cena: 26,00€

Celo telo / 45min

Varna, koristna in sproščujoča prenatalna masaža bodočih mamic. Masaža se prilagodi vsakemu tromesečju nosečnice.

Cena: 38,00€

Vse cene so v EUR in že vključujejo davek.
Cene so formirane na podlagi poslovne odločitve, kot je navedeno in stopijo v veljavo s 1.12.2022.
Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×