Dodajamo nove storitve

4 maja, 2020

Spoštovane stranke,

v skladu z usmeritvami Ministrstva za zdravje od ponedeljka, 4. 5. 2020, dalje, pričenjamo s fizioterapijo na delovni nalog in obveščanjem pacientov o novih terminih. Zaradi prilagojenega urnika in reorganizacije čakalnih dob, vas vljudno prosimo, da počakate, da vas kontaktirajo naši fizioterapevti in vam predajo vse potrebne informacije.

Z današnjim dnem vam na Fontani nudimo tudi masaže. Na voljo so termini pri naši maserki Barbari. Za več informacij o razpoložjivih terminih se obrnite na naše receptorke na tel. št. 02 23 44 147.

Prav tako nemoteno opravljamo vse radiološko-diagnostične preiskave z napotnico (MR, CT, RTG) ali samoplačniško. Termin si lahko rezervirate preko E-pošte: noracanje@fontana.si in/ali telefonsko:

T: 02 23 44 124 (z napotnico)
T: 02 23 44 102 (samoplačniško)

Samoplačniške ambulante bodo na voljo od 18.5.2020. Za več informacij se obrnite na našo naročniško službo in si že danes rezervirajte pregled in/ali preiskavo.

Kopanje, plavalni tečaji in hidroterapijo do nadaljnega niso na voljo.

Pred vhodom bomo še vedno izvajali triažo pacientov. Vstop je dovoljen le zdravim pacientom, ki nimajo znakov respiratornih okužb (kašelj, vročina, bolečine v grlu, žrelu, nahodni znaki, bolečine v mišicah) in v zadnjih 14 dnevih niso bili v stiku s COVID-19 okuženo ali potencialno okuženo osebo.

Paciente prosimo, da se ob prihodu držite navodil in upoštevate nasvete zaposlenih.

Veselimo se vašega obiska.

Lep pozdrav,
Ekipa Fontana

Enota DC Bled
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×