Osnovni podatki o preiskavi:

  • Storitev je na voljo samoplačniško / cenik

INDIVIDUALNA VADBA

Vaje prilagodimo vaši specifični težavi in vas naučimo pravilne izvedbe, kar vam omogoča kasnejše redno izvajanje vaj tudi doma. Prav tako vam svetujemo glede pravilne drže telesa pri vsakodnevnih aktivnostih, kot je na primer pravilno vstajanje, dvigovanje bremen in podobno.

FITNES V VODI

Zaradi zmanjšanja teže telesa v vodi, lahko vaje izvajamo brez nepotrebnih obremenitev hrbtenice in sklepov.

Vadba v vodi je možna tudi v primerih, ko bi bila izvedba na suhem otežena zaradi bolečin, poškodb, zmanjšane kostne gostote, previsoke telesne teže ipd.

Nudimo vam vadbo na vodnem kolesu ter na vodni tekalni stezi.

PREDOPERATIVNA IN POOPERATIVNA TERAPIJA/VADBA

Fizična priprava pacienta na operativni poseg je pomemben del v procesu celostne priprave pacienta, saj dobra celostna fizična priprava in priprava obsklepnih ter drugih mišic  zmanjša morebitne zaplete med in po samem operativnem posegu ter bistveno skrajša čas rehabilitacije po njem. Dober predoperativni vadbeni program pospeši okrevanje po operaciji tako, da poveča mišično moč in funkcionalnost sklepa.

V sodelovanju z zdravnikom in skrbno pregledanih izvidih slikovne diagnostike, fizioterapevt in kineziolog glede na vaše stanje in potrebe sestavita individualen program predoperativne terapije in vas kar najbolje pripravita na rehabilitacijo.

Skrajšanje časa rehabilitacije po posegu je eden izmed ključnih ciljev, ki jih želimo z omenjeno predoperativno pripravo pacienta doseči.

Po končani fizioterapiji (postrehabilitacija) pacienta pripeljemo do stanja pred poškodbo in mu omogočimo, da se ponovno vključi v želene aktivnosti.

SKUPINSKE VADBE

VADBA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Vadba za zdravo hrbtenico je namenjena tako ljudem, ki želijo preventivno poskrbeti, da se bolečina v hrbtenici ne pojavi kot tudi ljudem, ki se s težavami že srečujejo.

Cilj vadbe je krepitev mišic trupa, izboljšanje gibljivosti in kontrole gibanja trupa ter zmanjšanje bolečine.

Vadbene skupine so majhne, saj je s tem zagotovljen kvaliteten osebni pristop kineziologa, ki omogoča še dodatno prilagajanje vadbe glede na sposobnosti vsakega posameznika in specifiko težav.

Vadba za zdravo hrbtenico se izvaja 2 ali 3-krat na teden in traja 45 min.

Urnik vadb:

PON TOR SRE ČET PET SOB
08.00   08.00   08.00 09.00 (bazen)
  18.00   18.00    

Možno je izbrati dopoldanski ali popoldanski termin.
(z vadbami pričnemo 04.10.2021)

Cena:
– 2x/teden = 50€/mesec
– 3x/teden = 70€/mesec

FUNKCIONALNA VADBA

Funkcionalna vadba je namenjena vsem, ki želijo s telesno aktivnostjo, pod strokovnim vodstvom kineziologa, poskrbeti za izboljšanje svoje telesne pripravljenosti in s tem za svoje zdravje.

Program funkcionalne vadbe se osredotoča na izboljšanje splošne moči telesa, prav tako pa vključuje učenje pravilne tehnike izvedbe vaj za zmanjšanje možnosti pojava bolečin in nastanka poškodb.

Funkcionalna vadba je prava izbira za preventivo pred boleznimi in poškodbami, ob tem pa bo tudi počutje veliko bolje.

Vadba se izvaja 2 ali 3-krat na teden in traja 45 min.

Urnik vadb:

PON TOR SRE ČET PET SOB
12.00   12.00   12.00 11.00 (bazen)
  17.00   17.00    

Možno je izbrati dopoldanski ali popoldanski termin.
(z vadbami pričnemo 04.10.2021)

Cena:
– 2x/teden = 60€/mesec
– 3x/teden = 80€/mesec

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×