masažaPripravili smo edinstveno kombinacijo masaž z devetimi čistimi naravnimi eteričnimi olji, s katero vas bomo prerodili in popeljali v drugo dimenzijo.


Sprostitveni tretma traja 90 minut in je sestavljen iz:

 • aromaterapije,
 • Vita flex tehnike nanašanja čistih naravnih eteričnih olj: stopala in hrbtenica *,
 • klasične masaže hrbta,
 • masaže obraza,
 • toplotne obloge.

Cena: 70,00€

 

S posebno Vita flex tehniko nanašanja čistih naravnih eteričnih olj na podplate in hrbtenico, dosežemo popolno sprostitev telesa in duha:

VALOR
Kombinacija eteričnih olj smreke, rožnega lesa, modre kamilice in kadilne bosvelije s svojim vonjem pomaga ljudem, da dosežejo svoj polni potencial.

ORIGANO
Je eden najmočnejših rastlinskih antiseptikov na svetu, krepi imunski sistem in pomaga pri uničevanju več kot 30 mikroorganizmov.

TIMIJAN
Predstavlja močan antioksidant, spodbuja imunski sistem te pomaga pri okužbah in boleznih dihal.

BAZILIKA
Inhalacija bazilike lahko osveži um in premaga mentalno utrujenost.

CIPRESA
Inhaliranje ciprese močno vpliva na čustva in daje občutek varnosti in prizemljenosti, prav tako pomaga pri dihalnih težavah.

ZIMZELEN
Poveča občutljivost našega senzoričnega sistema.

MAJARON
Izboljšuje prekrvavitev, pomaga pri izločanju toksinov iz telesa, njegova drevesna aroma deluje pomirjajoče.

AROMA SIEZ
Mešanica eteričnih olj bazilike, majarona, poprove mete in ciprese v našem telesu spodbuja občutek ugodja.

META
Deluje stimulativno na našo zavest in um ter pomaga pri občutkih tesnobe. Uporabljamo jo pri vnetjih in za lajšanje bolečin. Deluje kot vzpodbuda za vsa prej nanešena olja ter pospeši njihovo delovanje.

* Tretma zaradi uporabe 100% naravnih eteričnih olj ni primeren za nosečnice ali doječe matere.

Wellness center

Wellness center

V wellness centru Fontana so na voljo številni notranji in zunanji bazeni z več kot 500 kvadratnimi metri skupne površine, savne, skupinske vadbe v vodi, program za boljše počutje in plavalni tečaji:

 • Bazeni
  Vsi bazeni imajo številne podvodne masaže, whirlpoole in vodne efekte. Temperatura vode v bazenih se giblje med 30 in 36 stopinj Celzija.
 • Savne
  Savna izjemno dobro vpliva počutje, krepi krvni obtok in imunski sistem. Razvajate se lahko v turški parni savni, finskih suhih savnah, infra IR savni ter zeliščni savni.
 • Skupinska vadba v vodi- Hidrogimnastika
  V bazenu vsakodnevno potekajo vadbe pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra, kjer lahko telo pripravite na bolj AKTIVEN DAN. Vadba je vključena v ceno vstopnice za kopanje.
 • Plavalni tečaji ter spoznavanje z vodo
  Ponujamo vam razne vodne aktivnosti za dojenčke (spoznavanje z vodo), malčke (prilagoditev na vodo) in otroke (plavalni tečaji).

Wellness

Wellness

Privoščite si dnevne wellness sprostitevene pakete.

Vsi paketi vključujejo celodnevno vstopnico za bazene in savne, k temu smo dodali še različne masaže, od delne, celotne klasične masaže, masaže stopal, antistresne masaže ter aromaterapije. Izberite sebi ali svojim najdražjim primeren paket in si naberite novih moči!

Oglejte si naše sprostitevene pakete.

Masaže

Masaže

Masaže v Medicinsko termalnem centru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Na voljo so vam klasične, terapevtske, antistresne, aroma, vakumske, maderoterapija ter športne masaže.

Ambulanta za estetiko

Ambulanta za estetiko

Odpravljamo zunanje znake staranja z »notranjimi« posegi, ki delujejo dolgo časa. Odpravimo tisto majhno »nepravilnost«, ki Vas že od vedno moti, a se niste opogumili, da bi se je znebili. Pomagamo, da se v svoji (novi) koži počutite bolje.