nosecnicaMasažo izvajamo na posebni blazini za nosečnice in je primerna za vse nosečnice po dopolnjenem 12. tednu nosečnosti.


Masaža bodočim mamicam:

 • Izboljša prekrvavitev,
 • sprošča misli in telo,
 • ublaži bolečine in preprečuje krče,
 • zmanjšuje mišično napetost,
 • lajša nelagodje in bolečine v sklepih,
 • pomaga pri glavobolih, nespečnosti, utrujenosti,
 • blaži zastajanje vode v telesu in zatekanje nog.

Hrbet (20 min):  Hrbet, vrat in ramena so pri nosečnicah še posebej boleči zaradi dodatne teže, naprezanja mišic in razrahljanih ligamentov. Masaža pomaga pri sprostitvi in
razbremenitvi hrbta.
Cena: 22€


Celo telo (45 min): varna, koristna in sproščujoča prenatalna masaža bodočih mamic. Masaža se prilagodi vsakemu tromesečju nosečnice.
Cena: 35€


Masaže ne izvajamo v primeru rizične nosečnosti ali kakšnih drugih težjih zdravstvenih stanj.

Informacije in naročanje: 02 23 44 147 ali 02 23 44 140 / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. /

Wellness center

Wellness center

V wellness centru Fontana so na voljo številni notranji in zunanji bazeni z več kot 500 kvadratnimi metri skupne površine, savne, skupinske vadbe v vodi, program za boljše počutje in plavalni tečaji:

 • Bazeni
  Vsi bazeni imajo številne podvodne masaže, whirlpoole in vodne efekte. Temperatura vode v bazenih se giblje med 30 in 36 stopinj Celzija.
 • Savne
  Savna izjemno dobro vpliva počutje, krepi krvni obtok in imunski sistem. Razvajate se lahko v turški parni savni, finskih suhih savnah, infra IR savni ter zeliščni savni.
 • Savna programi
  Vsak petek med 16.30 in 20.30 uro vas bomo v naši finski in turški savni razvajali z vrtinčenjem in vonjem eteričnih olj..
 • Skupinska vadba v vodi- Hidrogimnastika
  V bazenu vsakodnevno potekajo vadbe pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra, kjer lahko telo pripravite na bolj AKTIVEN DAN. Vadba je vključena v ceno vstopnice za kopanje.
 • Plavalni tečaji ter spoznavanje z vodo
  Ponujamo vam razne vodne aktivnosti za dojenčke (spoznavanje z vodo), malčke (prilagoditev na vodo) in otroke (plavalni tečaji).

Wellness paketi

Wellness paketi

Privoščite si dnevne wellness sprostitevene pakete.

Vsi paketi vključujejo celodnevno vstopnico za bazene in savne, k temu smo dodali še različne masaže, od delne, celotne klasične masaže, masaže stopal, antistresne masaže ter aromaterapije. Izberite sebi ali svojim najdražjim primeren paket in si naberite novih moči!

Oglejte si naše sprostitevene pakete.

Masaže

Masaže

Masaže v Medicinskem in wellness centeru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Na voljo so vam klasične, terapevtske, antistresne, aroma, vakumske, maderoterapija ter športne masaže.

Ambulanta za estetiko

Ambulanta za estetiko

Odpravljamo zunanje znake staranja z »notranjimi« posegi, ki delujejo dolgo časa. Odpravimo tisto majhno »nepravilnost«, ki Vas že od vedno moti, a se niste opogumili, da bi se je znebili. Pomagamo, da se v svoji (novi) koži počutite bolje.