Zdravljenje gibalnega sistema

Verbitskiy300

TERAPEVTSKI PROGRAMI
MANUALNA MEDICINA-OSTEOPATIJA

PREVENTIVA za zdravje in boljše počutje so programi, ki se priporočajo za podporo dobrega zdravja in počutja vseh, tako uspešnega razvoja otrok kot pri odraslih za nujno potrebne odklone posledic stresov, mobinga, za boljše delovanje organizma kot celote, pri starostnikih pa za upočasnitev procesov staranja in lajšanje tegob ob staranju organizma.

Tudi če ste povsem zdravi, se 1 x letno s celostnim osteopatskim pregledom in preventivno osteopatsko terapijo še utrdite in si pomagate k sprostitvi organov in tkiv – telo vam bo hvaležno!

ZDRAVLJENJE prvenstveno naslednjih bolezni in težav:

 • GIBALNEGA SISTEMA (bolečine hrbta in mišic, vseh sklepov, mravljinčenje, slabša gibljivost,
 • ukrivljenost ali sesedanje hrbtenice, povečana telesna teža, celulit ...)
 • BRONHITISA, ASTME
 • MOTENJ PREBAVNEGA TRAKTA (gastritis, težave z jetri, ledvicami, žolčnimi potmi)
 • UROGENITALNIH TEŽAV (impotenca, dismenoreja, neplodnost)
 • HORMONSKIH TEŽAV, MOTENJ SLUHA (naglušnost, šumenje v ušesih)
 • ŽIVČNO-PSIHIČNIH MOTENJ (nespečnosti, nevroze, glavoboli, vrtoglavice, depresije)

V zdravljenje je vključena:

 1. DIAGNOSTIKA – pogovor, proučitev alopatskih izvidov, nato osteopatski pregled, za zapletene primere pa tudi testi po izkustvenih metodah kitajske, tibetske ali ayurvedske medicine.
  Po pregledu se lahko po potrebi takoj izvede tudi ustrezna terapija za odpravo akutne težave ali pa se predlaga postopek zdravljenja za senzibilno zaznane motnje v posameznih delih telesa.
 2. TERAPEVTSKO ZDRAVLJENJE − terapije so sestavljene individualno in v odvisnosti od težav in stanja telesa. Metode in tehnike so blage in subtilne, zahtevajo študiozni pristop in izkušnje, rezultati so dobri, vedno opazni.

Sergey VERBITSKIY, dr. med 
T:02 2344 102