fontana logo

AMBULANTA ZA ESTETIKO


Če berete te spletne strani, spadate med pametne ljudi, ki skrbijo za svojo podobo.

Imate dvojno srečo, saj živite v času, ko je možno z naprednimi, minimalno invazivnim in varnimi posegi resnično izboljšati svoj videz, hkrati pa ste našli pravi naslov, kjer Vam bomo z vso strokovnostjo, skrbnostjo in najboljšimi materiali pomagali do želenih ciljev.

Kaj sploh nudimo v naši ambulanti? Najprej in predvsem pogovor o Vaših željah in vrhunsko svetovanje glede pravilnih ukrepov. Odpravljamo zunanje znake staranja z »notranjimi« posegi, ki delujejo dolgo časa. Odpravimo tisto majhno »nepravilnost«, ki Vas že od vedno moti, a se niste opogumili, da bi se je znebili. Pomagamo, da se v svoji (novi) koži počutite bolje.

Na nas se obrnite takrat, ko opazite prve drobne gubice na obrazu, saj jih bomo izbrisali in poskrbeli, da se še dolgo časa ne bodo poglobile. Pridite tudi, če so gubice že gube; v zrcalu boste pogledali do 10 let v preteklost. Vas moti usahlost obraza, zabrisanost potez, kožne nepravilnosti, neizrazite ustnice…? Za vse to in več smo pravi naslov.

V spodnjem stolpcu so naštete osnovne storitve, ki Vam jih ponujamo. Če želite izvedeti več o posameznem postopku, pripravi nanj in stvareh, na katere morate biti pozorni kasneje, kliknite povezavo.

Noben zapis pa ne more nadomestiti individualnega svetovanja, ki Vam ga nudimo ob obisku, saj Vam morda svetujemo tudi postopek, za katerega sploh ne bi pomislili, da je pravi. Ker smo prepričani, da boste nad svojim novim videzom navdušeni, je svetovanje specialista v ambulanti ob odločitvi za poseg brezplačno.


Zakaj se odločiti za estetski poseg v naši ambulanti?


Brezplačen pregled, v kolikor se odločite poseg opraviti pri nas.

Vrhunska strokovnost, najboljši preparati.

Ob vsakem posegu vam podarimo vstopnico za obisk bazenov in savn.

Ob vsakem posegu vam podarimo 40% popust za celotno masažo telesa.

Možnost plačila na obroke.

CENIK STORITEV


Spletno stran in povezave vsebinsko pripravila:
asist. dr. Minja Gregorič, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Pošlji povpraševanje

Prosimo, izpolnite formular in v najkrajšem času se vam bomo posvetili.
Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.
Če odgovora na vaše povpraševanje ne bi prejeli v roku treh delovnih dni prosimo, da preverite vašo vsiljeno pošto (junk mail)!

{emailcloak=off}
Prosimo prepišite varnostno kodo.

Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 
 
Pomoč 041 795 339